Nejnovější recenze ze sekce Ohřev vody k bazénům
- Plně vyhovuje požadavku na ohřev
Při správném použití velmi dobře funguje. Na 10 kubíkový bazén bych doporučil 2.
Dobrá účinnost ohřevu.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Výborná věc na prohřátí vody spíše v menším bazénu. Funkční a to se cení :-)
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen.
Tým Marimex.cz
- Malý, lehký a plně vyhovující
Rozťažnosť je vätšia ako som čakal.
- snadná montáž, rychlé ohřívání
maximální spokojenost, nenáročné
- voda se moc neohřála
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Rychlost ohřevu vody je ovlivněna více faktory. Záleží, jak máte ohřev umístěn, kde je umístěn, apod. Solární ohřev funguje na základě fyzikálních principů pohlcování tepla pláštěm ohřevu a předáváním do vody. Voda se tak ohřívá postupně.
Tým Marimex.cz
- Už jsem stejný typ používal. Vydržel 10 let, což je mnohem více oproti životnosti, kterou udává výrobce(5-7 let). S předchozím ohřevem plná spokojenost. Teplota v bazénu je minimálně o 3C° vyšší. Velkým přínosem je i rychlé ohřátí vody v bazénu po chladných dnech.
Měli jsme smůlu, že ohřev byl s výrobní vadou, ale jinak se jedná o výborný produkt.
- Součástí je také příslušenství.
- Plní dobře funkci.
- Spojení panelu se šroubením je velmi obtížné. Je potřeba více času a pevné nervy. Závity jsou vyřezány dost ledabyle. Další spoje už o.k.
Ohřívá se velmi rychle.
Ohřívá vodu v pohodě.
- Místo umělých hadicových spon jsme museli koupit kovové, jinak voda protéká.
Zatím jsme nevyzkoušeli.
- Dobrá účinnost
V bazénu o objemu cca 16 cbm zvýšil teplotu o 2° za cca 6 hodin .
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Za 6 hodin se voda v bazénu ohřála o 5 st. Jsem spokojená. Panel je dlouhý a docela se kroutil tak jsem koupila úzkou lištu do U a panel do ní zasadila. Aby neležel na zemi, podložila jsem bílými cihlami. Není zkroucený a ještě to dobře vypadá. Doporučuji !!!
ohřívá, jsme sppokojeni
- odpovídá představě
- myslím že výkon ohřevu v dokumentaci je trochu nadhodnocen
na vetsi bazen je to zbytecfnost, slozita manipulace, tlakem vody se hadice uvolnuji a voda strika vsude, posilam zpet
velka plocha , hlučny při prutoku vody
- máte pocit, že vám něco ohřívá vodu.
- příliš vysoká cena za kus plastového odlitku
- minimální nebo žádný efekt co se týká ohřevu
- nepříliš kvalitní provedení , jedna ze dvou pyramid musela být reklamována, protože bylo špatně zalisované kolínko odtoku
- nepochopil jsem proč kryt pyramidy je z mléčného plexi namísto aby byl zcela černý a více přitahoval sluneční paprsky
Při použití dvou pyramid u bazénu o průměru 3,6 m pozoruji jen minimální nebo žádný efekt. Navíc jsem jednu pyramidu musel reklamovat, protože tekla.
Reakce značky Marimex
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Solární ohřev funguje na základě fyzikálních principů pohlcování tepla černým pláštěm ohřevu a přepadáváním do vody. Voda se tak ohřívá postupně. Mléčný kryt nemá na funkčnost výrobku žádný vliv.
očekával jsem víc