Nejnovější recenze ze sekce Ohřev vody k bazénům
- poměrně malý výkon
skladné, včetně montážního materiálu
Zboží zatím nedošlo!
- nekompletní nutno dokoupit další hadice
- mám za 15 let třetí, vydrží tak 5 let
- Zatím dobrý.
- Krátce používám.
- Kvalitní výrobek.
- Nízká cena
- V balení je i ventil, spony, 1 ks hadice
Jednoduchý ohřev, s ventilem (ohřev nebo bypass), se sponami a 1 ks hadice. Samozřejmě, že to vodu neohřeje hned, ale když si nastavíte časovač, aby chvilku čerpadlo jelo a pak prodleva na to, aby slunce ohřálo vodu a pak zase chod, spokojenost.
V kombinaci se solární plachtou to vodu ohřeje rychle za 10C za dva dny na 28-29C pro 4 m3 (3 m kruh, 0,76 cm výška). Samozřejmě musí být celý den sluníčko a na 24C
Perfektní......
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Týden od objednání solárního panelu,a stále nic.Hodnocení zboží je rychlejší,než doručení zboží.Bohužel.
- Kvalitní konstrukce. Opravdu vodu o pár stupňů ohřeje.Doporučuji.
- Návod trochu zmatený,použitím selského rozumu sestavíte v pohodě.
Reakce značky Hawaj
děkujeme za doporučení produktu. Návod prověříme a pokusíme se jej udělat lépe srozumitelný.
Jakub za tým Hawaj
- Nevim, po 6dnech nedoslo i kdyz udajne to maji skladem, tudiz kez
- Nelze zavěsit pouze položit
Byl jsem mile překvapen s kvalitou výrobku, vřele doporučuji. Mám ji připojenou k nafukovací vířivce.
- Jednoduchá instalace
- velmi tichý provoz
Produkt budu používat v letním období, proto ho nemůžu nyní hodnotit.
- nízký hluk
Zboží by mělo být komplet i z koncovkami na připojení . Kdo tomu moc nerozumí má pak problém jak to vyřešit a zapojit . Zkuste nabídnout řešení ať to nemusí řešit zákazník .
ještě nepoužité
- funguje dle popisu
- životnost však není tak veliká jak by se zdálo během 12 let již třetí
- i když je na zimu řádně vysušen a uskladněn při instalaci po 3 letech naskáčou "puchýře" a kapiláry se roztrhají a následně se panel roztrhne tlakem .Vlivem UV záření plast tvrdne .
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »