Nejnovější recenze ze sekce Ohřev vody k bazénům
Zatím nemám, na koupání je zima.
- jsem spokojen
- je dobry
- Nefunguje
Bohužel jsem čekala že tato pyramida bude fungovat alespoň trošku . I v plně slunečním dnu z hadice neteče ani o trošku teplejší voda. Nečekala jsem zázraky ale vůbec nic také ne.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Mrzí nás, pokud je s ohřevem něco v nepořádku. Vadný výrobek můžete samozřejmě reklamovat. V tom případě kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám pomohou záležitost vyřešit.
Tým Marimex.cz
- V dodávce není propojovací a ukončovací příslušenství.
- pomalý ohřev
Reakce obchodu MARIMEX.cz
rychlost ohřevu vody je ovlivněna více parametry. Záleží, jak máte ohřev umístěn, kde je umístěn, apod.
Solární ohřev funguje na základě fyzikálních principů pohlcování tepla pláštěm ohřevu a předáváním do vody. Voda se tak ohřívá postupně.
Tým Marimex.cz
- Ohřál vodu celkem rychle,ale dlouho to nevydrželo...
- Cca 2 x spuštění a ohřev přestal jet, uvnitř je plovák, který se zasekl v poloze jako by nebyla v ohřívači voda (ochrana proti spálení tělesa) a ohřívač přestal ohřívat. Celkem se Intexu tento produkt nepovedl...
- Bazen o objemu 4 m3 se ohral na prijatelnou teplotu za 1 slunecny den.
- Misto celkove delky 3 metry by byly lepsi 2 mensi segmenty, ktere by se daly umistit oddelene.
Dobré.
- Velmi flexibilní
- Lze spojit do většího celku
- Je to úzký a velmi dlouhý pás, který je uprostřed ještě rozdělen
Udělali jsme chybu a nepřečetli si, že je to rozšiřující modul k většímu celku. No, to asi nevadí.
Ale překvapilo nás, že je to cca 50cm široký a 200cm dlouhý pás. Je potřeba s tím počítat, že je to tak dlouhé, čehož jsme si nevšimli.
- Spokojen
ohřev je účinný.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
- výhody asi žádné
- nekvalitní provedení, plastové převlečené matice některé nepoužitelné, spoje se musí silou dotahovat, stále tečou. Po jedné sezoně začal panel na boku téct. Hrozná kvalita.
Nejhorší panel, který jsem zatím měl, hned druhý rok začal výrazně téct na boku, vše je na první pohled velice nekvalitní, je nutné použití velké síly a nadřadí, aby přestaly spoje téct. Za 2500,- mi vydržel panel jedno léto, naprosté fiasko. Už nikdy tyto panely.
Jeste jsem ho neinstaloval
Splněno očekávání nad míru, výborný produkt
- zaden ucinek
nekupovat
Reakce značky Marimex
děkujeme za Vaše hodnocení produktu, bohužel však nevíme, proč je negativní.
- jen kdyby byl čirý
- bila poklice
- odhadem s mléčným krytem 20% nižší výkonnost
Nekupujte to, až na stránkách marimexu jsem zjistil, dodávají dvě varianty čirou a mléčnou,přičemž je tam poznámka že oni rozhodnou jakou dostanete !!??, mléčná je vlastně bílá a s bílým ohřevem toho moc neohřejete, proto se to dělá černé, tedy vezmete černý ohřev a dáte přes celé tělo bílou poklici, Nekupujte to. Na obrázku je hadice, ta není součástí balení, to zjistíte až z popisu.
Reakce značky Marimex
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Že je kryt solárního ohřevu dodáván v čiré nebo v mléčné barvě, o tom zákazníky informujeme přímo v popisu produktu na našem eshopu. Kryt je vyroben ve 2 variantách a my jej dodáváme dle toho, který máme aktuálně skladem. Na funkčnost ohřevu to však nemá žádný vliv.
Součástí balení je ohřev, vrchní kryt a trny na napojení 32 a 38 mm hadic. Tuto informaci máme též v popisu uvedenou.
- Jednoduchá montáž
- vyřízena reklamace včas a v můj prospěch
Doporucuji