Nejnovější recenze ze sekce Ohřev vody k bazénům
drahá doprava, neúplnost dodávky, je třeba dokoupit
- snadné použití
Zatím splňuje svuj učel
- Nezabírá moc místa a vyhřívá dobře.
- Opravdu krásně ohřeje vodu
- Po pár dnech se podložka na některých místech zkroutila, museli jsme různě vypodkládat aby v ní voda mohla proudit.
- vše v pohodě
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu.
Tým Marimex.cz
Panely jsem měnil po osmi letech. Tedy mám vyzkoušené. Za dve dny jsem měl ohřáto ze 17 na 23 stupňů. Nyní už 30.
Zátím krátká doba na odzkoušení.
- Dobré zpracování a funkčnost
- Pokud svítí slunce ohřeje bez problémů 6M3 bazén cca o 4 až 5 st.
Koupeno již podruhé asi po šesti letech. Jednoduchá a rychlá montáž, takže spokojenost. Poměr cena, kvalita a výkon asi nejlepší co na trhu je. Ideální stav pro maximální ohřev vody - uložit na palety nakloněné o cca 20 - 30 stupňů.
- Super doporucuji
- A nic jsme nepřišli
Výrobek doporučuji
Reakce značky Marimex
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval a věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
- výhoda
Reakce značky Marimex
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval a věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
- ohřívá rychleji bazén
- kvalita zpracování
trubky jsou zpracovány ledabyle t.j. nezapuštěné závit se musí opravit dodatečně nožem
Reakce značky Marimex
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Za nepříjemnosti se velmi omlouváme. Na kvalitě zpracování našich výrobků neustále pracujeme.
Tým Marimex.cz
- Poměrně jednoduchá manipulace- je to taková pevnější "matračka".
- Reálně je to poněkud větší, než by se zdálo. Je to "poddajné", takže pokud chcete nějaký náklon vůči slunci, tak pouze nějakou pevnou podložku. Já použil OSB desku. Vývody se mi nepodařilo pootočit, takže problém s hadicí a čerpadlem. Ale tohle je vlastnost, při tomhle materiálu nelze jinak.
Za super cenu z tohoto obchodu OK. Pokud bych to kupoval za "obvyklé" ceny (někde až dvojnásobek), pak nevím.
Funguje, tak jak je popsáno u výrobku.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu, přejeme pěkný den a budeme se těšit na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.cz
- V balení jsou již obsaženy PE zátky
- Vývody by mohly být trochu delší
Při nasazení hadice přímo na vývod se tato pod úhlem má snahu lámat, lepší je nasadit na vývod PE koleno s kusem trubky 32, vývod je ale krátký a je třeba jej prodloužit kusem trubky PPR32 pomocí spojky a polyfůzní svářečky.
- zatím ohríva
- dobrá kvalita
- Dobře nahřívá vodu
- Levný,
- Přepíncí ventil součástí, pro jednoduchou montáž
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]