Nejnovější recenze ze sekce Ohřev vody k bazénům
Dobrá cena jednoduché provedení.
- funguje
funkční ohřev za přijatelnou cenu. Bazén 12.5 m3, používám dva kusy tohoto ohřevu, za slunný den schopno ohřát cca o 3-4 stupně v kombinaci se solární plachtou na hladině při provozu cca 6h filtrace. Pro provozování doporučuji přikoupit regulační ventil k solárnímu ohřevu cca za 500Kč, ať můžete snadno vyřadit solární okruh, např. když chcete vysávat nebo filtrovat bez slunce. Průtok se při použití ohřevu rapidně sníží, ale to je normální.
- jednoduchá montáž
- spokojenost s funkcí (konečně je voda v bazénu teplá i pro mne)
- Ohřeje mi vodu do akvárek zadarmo
- Nehřeje v noci
Ještě by to chtělo nějakou točnu,aby se to dalo nastavovat přímo proti slunci
- splnil mé požadavky
- splňuje co jsem očekával
Výber produktu za účelom kvalitnejšieho ohrevu bazénovej vody.
Obdržal som produkt, ku ktorému neviem získať príslušenstvo:
1.) v závere popisu produktu je uvedené príslušenstvo:
a.) EPDM spojka d 40 (prečo d 40, keď priemer prípojného hrdla je fí 50 mm?)
b.) okrúhla vtláčaná záslepka
(príslušenstvo by malo by byť súčasťou ponuky)
Bez príslušenstva je kúpený produkt NEPOUŽITELNÝ!!!
Ještě jsem výrobek nepoužil
- velká plocha k ohřevu
vhodný doplněk v chladném létě
zatím testuji
Poolex Nano Action Reversible R32 5kW 301067
Registrovaný uživatel
Přidáno: 23. května 2022
(naposledy upraveno 23. května 2022)
- má přívodní kabel včetně proudového chrániče (nepotřebujete elektrikáře)
- stačí dokoupit hadici a zapojit (nutná těsnící páska, kolem adaptérů vůbec netěsní)
- něco to dělá, do bazénu jde teplejší voda a ven fouká ochlazený vzduch
- naměřený příkon 750W, což je cca o 1/4 méně, než by měl být (pokud je COP 5, pak dává jen 3,75kW tepla)
- mám bazén 11m3, pouštím jen přes den a udělá cca 2 stupně, v noci se to zase ztratí, takže v podstatě k ničemu
Budu muset koupit silnější a nebo jet přes noc. Neříkám, že je hlučný, ale 2 metry od zdi přes zavřená okna i venkovní žaluzie je slyšet.
- Filtroval jsem celý den a teplota se nehnula ani o kousek. Myslím, že tento produkt je doopravdy k ničemu.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Rychlost ohřevu vody je ovlivněna více faktory. Záleží, jak máte ohřev umístěn, kde je umístěn, apod. Solární ohřev funguje na základě fyzikálních principů pohlcování tepla pláštěm ohřevu a předáváním do vody. Voda se tak ohřívá postupně.
Tým Marimex.cz
Jestě není zapojeno a vyzkoušeno
- Ohrev super
- Ak nie je zručný domáci majster tak mu je tento produkt na nič
- funguje
- při napuštění je skroucený
- Neuveřitelně tichý chod.
- Ovládání přes WiFi
Čerpadlo jsem kupoval na základě údaje o hlučnosti. Čerpadlo máme 3 metry od terasy na které sedíme a i když běží v režimu BOOST HEAT, není vůbec slyšet. Za dva dny ohřálo bazén 11m3 ze 17° na 26°. Ovládání přes WiFi je nutnost, na displeji použité zkratky jsou trochu krkolomné, stejně jako zkratky chybových kódů, bez vytištěné tabulky člověk nepozná co je špatně. Naopak v aplikaci přehledně píše stav, chyby a podobně, nastavení je pak velmi jednoduché.
Škoda že to namá rám. Musel som ho dať vyrobiť. Ináč v poriadku.
- snadnost montáže
připojovací armatury dodané s výrobkem jsou pro připojení bazénovými hadicemi.
Ještě nepřipojeno.
- vše na 1* kvalitní zboží
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »