Nejnovější recenze ze sekce Ohřev vody k bazénům
- nákup na letní koupání
Ohřev kupuji dříve než bazén, ale důvod byla sleva.
- Už máme jednu plachtu pro bazén 20 m3. Po výborné zkušenosti (plachta je umístěna na ploché střeše pergoly) rušíme všechna dosavadní přidaná opatření výhřevu bazenu a budeme osazovat druhý solární ohřev. jsme spokojeni.
- Solární ohřev funguje tak, jak jsme předpokládali.
- Premavá dobre
V pořádku
V pořádku.
Také solár byl na radu od souseda, který už ho 2 roky používá.
- snadná instalace, šikovné pro přihřátí vody v bazénu
- Jako nevýhodu vidím materiál - plast. Asi je levnější, ale kov by určitě předával teplo účinněji. Povrch plasového kolektoru je i při slunečném dni jen vlažný. Kovová trubka ponechaná na slunci je mnohem teplejší. Kdyby byla kovová varianta ohřevu, připlatil bych si.
Poolex Nano Action Reversible R32 5kW 301067
Přidáno: 21. února 2022
(naposledy upraveno 21. února 2022)
Zakoupeno v BazenyShop.cz
Nemohu posoudit budu zprovozňovat jaře 2022
Vyzkouším až v létě
- tichý provoz
Zboží zatím hodnotit nelze, instalace proběhne až v létě.
ok.
Funguje jak má, snad vydrží déle než ta od Mountfieldu. ;)
- napojení na hadice dobré
Je to jednoduché - musí na pyramidu svítit slunce, pak je fajn a ohřívá. Jak když jsme ve skleníku.
Jinak "technicky" je to fajn produkt, žádné problémy. Díky jedné delší nožičce je pyramida mírně nakloněná ke slunci, docela dobře drží na podložce, lze ji postavit na trávu či na v podstatně cokoliv, zavěsit ji (svisle) se asi nedoporučuje, protože by možná ne zcela dobře cirkulovala voda - teplá jde směrem k vrcholu.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Potřeboval jsem ho zaměnit za jiný starší model, s drobnými úpravami se to povedlo a funguje dobře.
- Tiché
- Levný provoz - zatím
bazen 4000l, teplota vody v létě max.29st.
- Úspora energie
Zatím vyzkoušeno krátce. Funguje ok.