Nejnovější recenze ze sekce Ohřev vody k bazénům
- Nejsem spokojena mozna do maleho detskeho bazenku
- poměrně velký
- nelze regulovat průtok
Funguje na principu černé barvy obsahuje dost vody tak je těžký. Na začátku jsem ho uchytil za otvory které jsou k tomu určeny, ale po nějaké době nevydržely a praskly. Pak jsem to kutilsky přelstil a fungovalo do konce sezony.
- Za ty peníze by měl vydržet delší dobu
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Bohužel nevíme, jaký problém Vám u ohřevu nastal, ale v případě, že ho máte ještě v záruce, určitě jej doporučujeme reklamovat.
Tým Marimex.cz
Dobrá cena
Jednoduchá instalace
účinný ohřev
Zatím nenamontován
- Neničí trávu
- Ohřívá vodu jak má
- Snadné zapojení
- Škoda, že není obchvat pro teplou vodu
Nevím jak shrnout, pokud někdo čeká obří výkon tak by si měl koupit asi 10 kusů zhruba na bazén o průměru 3,66 a výšku 1m. Na začátek léta asi dobré, protože se rychleji voda ohřeje, když bude častěji spouštět filtrace. Ale pokud slunce nesvítí tak je to k ničemu. Místo 10 kusů radši koupit třeba tepelné čerpadlo.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- zatím nevím, použiji až příští rok
Byl za super prachy, je na příští rok
- vysoky vykon
Hřeje, jak má.
- Zařízení jsem instaloval v souladu s návodem. Plocha domečku je rozvinutá zhruba ve směru východ-západ ( na dodánou konstrukcí nad pískovou filtrací). Bohužel jsem bazén stavěl na jaře, kdy jsem neměl ohřev a filtrací jsem postavil na severní stranu bazénu, aby byla zkryta za bazénem. Vrchol oblouku je v rovině - měřeno vodováhou. Přesto při provozu je severní polovina chladná a jižní polovina prohřátá sluncem. Z toho usuzuji, že ohřev funguje pouze na 50%. Můžete mi poradit, co s tím?.
- ještě jsem ho nepoužil byla velká vedra
- nelze ho okamžitě použít musí vyrobit lože pod solár
S produktem jsme spokojeni
- Cena, kvalita
- pro ohřev vířivky super
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
- Celkem tichý chod
- Opravdu dobře ohřívá
- Jednoduchá obsluha
- Nenáročné požadavky na připojení
- Adaptéry na hadice jsou z nekvalitního materiálu
Zatím jsem s výkonem zařízení vcelku spokojen. Dnes například teplota vzduchu 23 a vody 28 - 29 st. Celsia s tím, že čerpadlo musí běžet přes noc (v noci 13 st. C). Velká slabina jsou plastové adaptéry na hadice. Jsou z nekvalitního plastu a závity mezi sebou mají velkou vůli takže spoje vůbec netěsní a ani nejdou pořádně dotáhnout. Z počátku se dá řešit silným napakováním závitů teflonovou páskou. Nicméně dále při připojení hadice a utažení ocelovou šroubovací sponou se konce nástavců deformují. Dá se také řešit silným napakováním konců nástavců teflonovou páskou, ale nelze dělat do nekonečna. Myslím, že se konce budou dále postupně deformovat. Na toto bych chtěl určitě upozornit i prodejce prostřednictvím reklamace.
- Krátká životnost
- prestoze ma mit ohrivadlo znacny prutok, po zapojeni do soustavy se prutok rapidne snizil
Funguje spolehlivě.
Napojení na typizované hadice trochu drhne.
Chybí možnost redukce na nižší průměry hadic, než je uvedená 5/4 světlost.
- není potřeba další ventil
- snadná montáž
- funguje skvěle
- nebylo napsáno, že je včetně ventilu.