Nejnovější recenze ze sekce Ohřev vody k bazénům
Marimex Premium 5000 11200358
Přidáno: 3. července 2023
(naposledy upraveno 25. září 2023)
Zakoupeno v MARIMEX.cz
- kvalitní čerpadlo,cenově dostupné,vhodné do 20m3 objemu bazénu. 25.9.máme 28 Stupnů,Používáme dodatečně termofolii.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše kladné hodnocení produktu.
Tým Marimex.cz
- Snadna instalace
- Po zahrati se smrstuje,ztraci tvar
Funguje
Poolex Nano Action Reversible R32 5kW 301067
Registrovaný uživatel
Přidáno: 28. června 2023
(naposledy upraveno 28. června 2023)
Zakoupeno v Hütermann
- Velmi snadné zapojení.
Z počátku trochu obavy, protože oproti konkurenčním čerpadlům je samotná konstrukce kompaktnější. Ohřívá však rychle a bez problémů.
Z 22°C na 30°C za cca 4h (bazén Azuro Ø3,6, ze 2/3 v zemi)
Ke spotřebě se zatím vyjadřovat nemohu.
- Rozumný výkon
- Katastrofální servis
Nekupujte si toto čerpadlo, pokud nejste smířeni s tím, že při opravě budete muset zařízení vymontovat a odvézt do servisu. Čerpadlo je pro takovýto úkon těžké a velké.
Servis se nenechá přesvědčit o výjezdu a trvá na demontáži a doručení
Mé dřívější tepelné čerpadlo mělo poruchu, proto jako nejrychlejší řešení jsem volil koupi nového a výkonnějšího tepelného čerpadla.
Škoda, že Mountfield není schopen vysílat servisní techniky a místo poruchy, do servisu se musí čerpadlo dovézt , což při hmotnosti čerpadla je dost velký problém.
Proto raději koupě nového čerpadla, aby v letním počasí byl bazém neustále v provozu a výborných tepelných podmínek.
Nové čerpadlo funguje nad očekávání, dotykový displej je výborně řešen, má spoustu funkcí, ale orientace v přiloženém návodu je trošku složitější
Produkt v pořádku
- Očekával jsem lepší efektivitu ohřevu.
- Opravdu to funguje, mám dva panely na ohřev vody.
Žádnou nevýhodu jsem nenašel.
Mountfield solární ohřev SUPREME 3BTE0443
Přidáno: 20. června 2023
(naposledy upraveno 25. června 2023)
Zakoupeno v Mountfield
- Splnil očekávání
Netěsnost. Prostě dodělej doma.
- Tichý chod, písková filtrace je slyšet mnohem víc.
- Funguje, letos zahájeno koupání 1.5.2023
- Integrované wifi - je to modul pod Tuya, takže v aplikaci SmartLife je možno čerpadlo ovládat odkudkoliv, popřípadě ho zahrnout do domácí automatizace
- Fajn je i integrovaný tlakoměr chladiva, takže (znalý) člověk vidí, jestli je vše v pořádku
- Obtížnější a dost nepřehledné ovládání z panelu. Až časem člověk zjistí, že z panelu to moc ovládat nepotřebuje
- Nesprávný popis postupu spárování wifi - existuje několik variant a je nutno na netu nalézt, kterou kombinací kláves na panelu se člověk do režimu párování dostane.
Mechanická instalace bez problémů, s ovládáním to chce někoho trochu zkušeného. Pro náš bazének (cca 5000 l) zajišťuje denně příjemnou teplotu (cca 30 st.C) při spotřebě cca 15 kWh/den.
- Nedostatečný návod na montáž, chybí technické vysvětlení.
- Tichý provoz
- Jednoduché zapojení, trochu problém se spárováním wifi, ale obchod poslal speciální návod a poté vše vyřešeno
Tepelko funguje bez problému
přesně jak jsem očekával
- Snadná montáž
+++
- kompaktnost
nutno dokoupit svorky na hadice
- Jednoduchá instalace a nastavení
- Nadzemní bazén o objemu 15 m3 ohřeje o 1-2 st. za den
- Snadná montáž
- Obsahuje připojovací sadu
- Snad jen drobnost: při nasazování hadice na připojovací koncovku obvykle musím použít mírnou sílu, avšak u tohoto výrobku hadici nasadím bez odporu a ani po dotažení spony spoj netěsní. Spotřeboval jsem asi 2m teflonové pásky, než spoje přestaly kapat.
Nahrazoval jsem stejný panel, který dosloužil, takže žádné překvapení.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »