Nejnovější recenze ze sekce Ohřev vody k bazénům
- invertorové čerpadlo za rozumné peníze. samozřejmě kvalitu a schopnosti ukáže až čas
Produkt jsem vrátila, nedal se napojit na tlakovou vodu, takze nevyhovoval pro nás účel. Informace byla až v návodu uvnitř balení.
jak můžu hodnotit, když dodací lhůta je měsíc
zatím není v provozu
- Zatím nevyzkoušeno, ale doufám podle recenzí v Německu, že bude sloužit dobře. Silný a pevný plast po kterém se dá i chodit
Solární absorbér OKU Max 2 x 1 m, asi stejná plocha jakou měla černá hadice kterou jsem používal k ohřevu. Ohřálo to bazén o obsahu 22 000 litrů lépe než tepelné čerpadlo 5kW a zdarma. Zatím nevyzkoušeno, pokud bude potřeba připojím ještě další panel.
Otázka a hodnocení je předčasné, produkt rozbalím a instalují v 5/2024.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu, věříme, že budete s čerpadlem spokojeni.
Tým Marimex.cz
Zatím není co hodnotit, produkt začne fungovat až v létě.
produkt je neuplný nutno dokoupit další potřebné součásti
Jak mám hodnotit něco co mám den doma a ještě zabalené v garáži
- Super
- Funguje
- Dobrý výkon
- Dobrá cena
Tepelné čerpadlo zatím běželo pouze cca 3 hodiny bazénová teplota stoupla o 3 stupně. Více zkušeností nemám. Při plném výkonu je trochu hlučnější než jsem si myslel,že bude. Instalace jednoduchá. Vše potřebné mimo připojte hadice přiložené.
- Funguje dobře
- Voda 27°
- Mohu doporučit
nejede je to na kosočtverec a prý je to má chyba
- Jednoduchá instalace. Buď můžete lepit ty mufny, co k tomu dodávají a nebo si sežeňte trn, co má šroubení s přechodem na hadice. Jeden stojí cca stovku a vyřešíte to i bez lepení.
- Když jsem připojoval přívodní kabel, tak elektroinstalace uvnitř vypadá velmi kvalitní - kabely kvalitní, silné, hezky zaizolované, vše rovně namontované, dráty jsou v očkách a ještě pod kontaktovými podložkami. Nevypadá to jako aušus.
- Koncem září to náš 20m3 bazén natopilo za tři dny z 24 stupňů na 30. Manželka blaženě vrní, děti zrovna pozoruju z okna, už jsou tam hodinu a nechce se jim z vody...
- Zatím je ventilátor čerpadla poměrně tichý, jen drobné foukání a cvrlikání, tak snad mu to vydrží.
- Je k tomu vícero manuálů a občas se postupy liší, musíte si z toho udělat nějaký průměr. Doposud je pro mne záhadou, že doporučují tlak nastavit v rozmezí 2-3,5 MPa, a přitom když se tlak přiblíží k 2MPa, tak se tlak skokově sníží na 1,2.
- Jen nevím jak je to se zmoknutím. Píšou, že to má být pod stříškou, ale chtělo by to obrovskou stříšku, když prší při silném větru, tak to bude mokré ze všech stran. Chtělo by to nějaký příklad, jak si to jako konstruktéři představovali.
- Ještě nevím, zakoupeno na příští sezónu.
- Během pěti hodin ohřálo kruhový bazén 3,5 m průměr, metrová hloubka o pět stupňů
- Oproti žentouru ProStar neporovnatelně tišší chod, filtrace je hlučnější.
- Na netu je uváděna hmotnost 20 kg, ve skutečnosti váží 46 kg.
Skutečně výkonné čerpadlo, tišší než filtrace. Malou vadou na kráse je velká hmotnost, to ale plně vyváží přednosti uvedené výše. Výrobek doporučuji.
Stejný produkt (soární ohřev) mám už několik let, končí životnost, začíná téci, takže ten nový použiji pro příští sezonu
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »