Nejnovější recenze ze sekce Ohřev vody k bazénům
- Na mou víťivku zcela dostatečné
- Dobrá cena, jednoduché sestavení, funkční, jak má být
- Horší řemeslné zpracování, při naplnění vodou v provozu se solární panel kroutí (špatný konstrukční návrh), panel nelze jinak umístit než na zem. Jeden panel ze tří zapojených za sebou po 45 minutách provozu praskl ve svaru u vstupní hadice. Ten samý den reklamace vyřízena výměnou za nový panel. Od té doby sestava funguje k naprosté spokojenosti.
Popisovaný produkt doporučuji, pokud kupující nemá velké požadavky na kvalitu zpracování. Při správné montáži funguje bezvadně.
- Ohřívá vodu, produkt je OK
Tým Marimex.cz
výrobek splnuje očekávání.Bohužel ,tak jako je v tomto státě běžné, se šetří na nesprávných místech.Proč jsou trubky na koncích tak krátké???Rád bych viděl konstruktéra,nebo někoho z výroby jak tam nasazuje dodané ucpávky,natož dokoupené kolena,bez jejich úpravy /zakrácení/nejde pořádně nasadit a utěsnit.Přitom by stačilo mít 10mm.delší konce trubek.Práce normálně na 30min,trvala 2 hodiny.
all is good
dnes jsem zprovoznil, uvidíme jaký bude výkon
- pěkný výrobek, ještě aby měl skutečně 88 kW
- je dobré, že panel je ze 3. segmentů, tudíž při prasknutí jednoho lze zakoupit nový a není nutné vše vyhodit
- spojení panelů je přes bajonet
- součástí balení je i připojovací sada
- díky tomu, že je panel spojen ze 3 dílů, dochází v místě spojů k prohýbání (panel je nutné na více místech ukotvit k podkladu, jinak dochází k prověšení)
Produkt doporučuji, protože oproti konkurenci je za dobrou cenu a v případě poškození lze vyměnit jen část.
Intex 28685 Solar Mat 120 x 120 cm
Registrovaný uživatel
Přidáno: 19. července 2019
(naposledy upraveno 19. července 2019)
- na maly bazen do 5m3 celkem bez problemu
- folie se deformuje a snizuje se prutok
K malemu bazenu svuj ucel splni. Pokud mate silnejsi filtraci, tak dobry, protoze to protlaci. Ale pokud mate malou kartusovku, asi to ani nezkousejte. Pristi sezonu uz zrejme poridim asi klasicky solarni panel. Za tu cenu ale nelze cekat zazraky. Kazdopadne za cenu do 500, proc ne. Loni to stalo dvojnasobek a to bych za to nedal.
- zatím jsem nic nenašel
- Cena cca 400 Kč
- Se dvěma "ohříváky" se za jeden velmi slunečný horký den ve spojení s čirou bublinkovou plachtou 4m3 bazén vyhřál z 15 na 25° C.
- Snadná instalace
- Musí ležet naplocho na zemi, při naklonění podložky se matrace kroutí a voda skrz ni neproudí spolehlivě
Na nafukovací bazén 3,05 m (4m3) je doporučena jedna tato matrace, nicméně napojil jsem dvě a je to tak lepší. Když není nějakou dobu slunečno, voda se pak rychleji vyhřeje zpět na příjemnou teplotu. Doporučuji kombinovat s čirou bublinkovou plachtou pro zlepšení efektu a ztrátu teploty v noci.
není to solární panel jak máte na střeše. je to jen kus plastový trubky s pomocí vaší pumpou aby to fungovalo. není to 0 energie ve smyslu koupání úplně zadarmo. Nemůžete to používat v denní světle, prostě záleží jen na slunce a něco vám pomůže ohřívat tu vodu. kupte radši střešní panel.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Taková značka (činská) a nefunguje na poprvé.
- lepsi nez drahy kuzel pro ohrev vody
- rozhodne neni tak rovny, nepodarilo se ho narovnat, porad se "krouti", ventil neni moc bitelny, lze lehce pretocit pres max do kazde strany.
za ty penize rozhodne lepsi nakup nez ohrev pomoci kuzele za 2000.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnoval. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
- Splňuje to, co jsem očekával
Pasuje na produkty Intex, jednoduché, účinné. Koupil jsem druhý kvůli vyššímu výkonu. Ale i jeden ohříval dostatečně.
- super, bez ohřevu by to nešlo
- prostorově veliký, ale to asi jinak nejde
- Dvojcestný ventil pro vypnutí ohřevu.
- na danou plochu a cenu výborný poměr cena/výkon
- minimální omezení průtoku na čerpadle filtrace
Tým Marimex.cz
- Trosku to skutecne ohriva vodu
- Horsi manipulace
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu.
Tým Marimex.cz
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »